Australske Superannuation. Hot Tips til at vokse din Super.

Superannuation industri i Australien går gennem en bemærkelsesværdig periode af vækst og medier bevidsthed. (Vi har alle set de seneste vanvid af reklame aktivitet, pressen og TV-dækning.)
I dag, er almindelige mennesker nu klar over, at regeringen pension ikke vil give dem den livsstil de ønsker i de år, hvor de ikke tjener en indkomst. Behovet for at spare penge for fremtiden er mere end et varmt emne, det er blevet en stor vågne op opkald til millioner af arbejdstagere, der har lav superannuation besparelser.
Standard superannuation bidrag fra arbejdsgiverne er i øjeblikket 9% af din løn, men i virkeligheden er dette ikke er nok til at dække basale leveomkostninger og regninger i pensionering, Pyt med at undvigende tur for livet oversøiske.
Så hvordan om nogle nemme måder at vokse superannuation? Her er fem top forslag.
1) regelmæssige bidrag virkelig tilføje.
Starter tidligt betaler ud. Ved at sætte flere penge hver uge til kontoen superannuation, (ligesom 9% arbejdsgiver bidrag) kan forskellen være bemærkelsesværdig. For eksempel: Hvis du har tilføjet $50 om ugen med udgangspunkt i en alder af 25, det vokser til over $160.000 ekstra ved alder 60.
2) hold en garage salg. Vende papirkurven til treasure.
Ingen ekstra kontanter? Se dig omkring dit hus for gamle møbler, sporting varer og elektriske artikler. Sætte provenuet fra din weekend salg i super. Dit bidrag vil tjene renters rente indtil pensionsalderen.
3) 3 millioner australiere har uafhentede superannuation. Er du en dem? GÃ¥ til www.unclaimedsuper.com.au.
En ud af tre arbejdere har uafhentede super. Det er en kæmpe statistik. I alt er der AU$ 7,2 milliarder, eller et gennemsnit på AU$ 1.600 pr. konto venter på at blive hævdet af Aussie arbejdstagere. Det kan ikke synes en stor mængde, men hvis du faldt 10 dollar på gaden, ville du hurtigt samle den op! Hvad mere er, dette er en ingen omkostninger, og det også giver dig mulighed at overføre gamle super til din nuværende superannuation konto.
4) rulle din super ind i en fond. Betale et mindre gebyr for.
Hvis du har arbejdet henkastet eller flyttede fra stat til stat, du kan have flere superannuation konti med lav saldi – og du betaler gebyrer for hver enkelt af dem. Gebyrer er taget fra enhver investeringsafkast, som du har gjort som betyde færre penge på din konto. Jo højere dine gebyrer er, jo hårdere din fondens investeringer skal arbejde for at give tilstrækkeligt afkast.
Det giver mening at konsolidere alle dine balancer ind på én konto. En fond er lettere at administrere. Mindre papirarbejde at bekymre sig om. Og selvfølgelig, du gemmer på at betale gebyrer. Det er vigtigt at kigge rundt og vælge midler, som opkræver lave til rimelige gebyrer.
5. valg af fonden. Din personlige situation.
PÃ¥ juli 1st 2005 fandt en stor industri-initiativ sted med lanceringen af “Valg af fonden”. Er du en af de mange berettigede arbejdstagere, der kan foretage et nyt valg om hvilken fond du hører til og hvor din super er investeret?
Et ord af rådgivning, gør dit hjemmearbejde. Ikke bare lytte til din kammerat Bob!
Sammenlign industri ydeevne og tidligere resultater. Kig på indmeldelsesgebyr og exit afgifter du skal betale. Anmeldelse medlemsfordele såsom livsforsikring dækning. (Skal du bruge en ny medicinsk til at få den samme dækning, du i øjeblikket har?)
Ændre midler kunne være et godt træk, eller kan ikke forbedre dit afkast på alle.
Det sidste tip. Uanset hvad du gør med din super, super tænke.
Beregningerne antages vækst på 6,25% og en inflation på 3%, som er fælles industri antagelser i Australien.

Skriv et svar