Bedste steder at gå på pension i Middelhavet

Hvis du leder efter de bedste steder at gå på pension, skal du overveje et middelhavsland som Portugal. Denne middelhavsnation er velsignet med varme temperaturer, betagende natur og indbydende borgere. Boligomkostningerne er moderate, og sundhedspleje er overkommelig. Sammenlignet med leveomkostningerne i andre nordeuropæiske hotspots tilbyder Portugal den perfekte blanding af overkommelige priser og livskvalitet. Dens klima er også ideelt til friluftsliv. Nedenfor er nogle af de bedste pensionssteder i Middelhavet.

For dem med en fast indkomst er leveomkostningerne en stor bekymring. De bedste steder at gå på pension indregner boligomkostningerne, men US News bryder også de mest overkommelige steder for pensionister. Med disse faktorer i tankerne kan vi indsnævre de bedste pensionsdestinationer. Når vi har vores shortlist, er det tid til at beslutte, hvilken by der passer os bedst. Vi har nedenfor skitseret et par byer, der tilbyder lave boligomkostninger, og vi håber, at du vil overveje en af dem.

Costa Rica er et vidunderligt valg for pensionister. Landet var et af de første lande til at give pensionister en pakke af ydelser. Bortset fra at være et tropisk paradis, tilbyder Costa Rica god sundhedspleje, en sund kost og sandstrande. Det er også kendt som Mellemamerikas Schweiz. Costa Rica har også afskaffet sin hær i 1948, hvilket gør det til et ideelt sted for pensionister. Det er også en kort flyvning fra Miami.

Der er flere grunde til at gå på pension i Caribien. De fleste pensionister bliver i deres nuværende hjem eller flytter inden for samme stat, men livskvaliteten kan være meget højere nogle steder. Mens fordelene ved at blive siddende kan være enorme, kan flytning til udlandet også hjælpe med at forbedre din livskvalitet. Her er de 12 bedste steder at gå på pension i USA og seks i udlandet. Så hvad venter du på? Tjek disse steder og gør din pensionering til en drøm, der går i opfyldelse!

Panama er en anden vidunderlig destination for pensionister. Denne nation ligger væk fra orkanbæltet og kan prale af et mildt tropisk klima tempereret af Det Caribiske Hav på den ene kyst og Stillehavet på den anden. Det er også kendt for sine venlige mennesker og sikkerhed. Der er rigelig lægehjælp i Panama, og landet har moderne infrastruktur og billige transportforbindelser. Dette er blot nogle få af de mange gode steder at gå på pension! Du vil finde det svært at vælge kun en, men sørg for at tjekke hver enkelt. Du kan blive glædeligt overrasket over resultaterne!

Virginia er hjemsted for strande og bjerge. Uanset om du leder efter et udendørs eventyr eller en rolig, afslappende pension, har denne stat masser at byde på. Du kan vandre langs Virginia Creeper Trail, en 35-mile sti gennem smukke landskaber. Bagefter kan du spille golf på en række golfbaner i området. Udover at slappe af på stranden, finder du også et væld af golfbaner i Augusta, Georgien.