Dræningspind til kemiforsøg

Drænpinden til kemiforsøg omfatter en spærret krop med en styrende tagrender på den ene side og et kedeligt poleringsområde på den anden. Den øverste ende af det spærrede legeme har et stik. Under fremstillingen slam-sugning.dk kombineres den spærrede krop og stikket i et enkelt stykke. Strimlen er forsynet med en jævnt fordelt flerhed af indtræksriller. Disse riller fungerer som kanaler for vand at passere igennem.

Clean Drain Sticks er lavet af ikke-giftige ingredienser, der nedbryder fedt, mad og hår i afløb. De forhindrer træsko og sikkerhedskopier og forhindrer hundreder af dollars i VVS-reparationsregninger. De opløser fedt, holder rørene rene og forhindrer sikkerhedskopiering og lugt af afløb i over en måned. Og de er også sikre for septiktanke. Så hvorfor ikke prøve dem? Du vil snart se, hvorfor så mange husejere har brugt Drain Sticks i årevis.

Hår er en anden almindelig synder af afløbstræsko. De fleste af os kaster omkring 50 til 100 hår hver dag. Langt hår kan være særligt besværligt, fordi det er tilbøjeligt til at beskadige og udsætte elementerne. Hårtræsko kan let fjernes ved hjælp af kommercielle enheder, men du skal være forsigtig med ikke at bruge kemiske afløbsrensere, da de kan beskadige rør. Hvis du bruger afløbsrensere, skal du bruge flydende for at undgå sæbeopbygning.