Træffes beslutning om en ny ERP-løsning? At vælge arbejde med den rigtige Microsoft Partner kunne gøre forskellen i dine systemer succes.

Uanset arten eller størrelsen af din virksomhed, din succes med en ny regnskabsmæssige løsning afhænger helt på færdigheder, talent og engagement af Microsoft Certified Partner, som du vælger at implementere dine nye løsning. Uden den rette Partner kan din virksomhed aldrig indse det fulde potentiale, som en ny ERP-løsning har at tilbyde eller nå den kritiske finansielle afkast, at sådan en væsentlig investering krav. Den Partner du vælger virkelig kan tage kontrol over dit projekt, seletøj omkostninger, igen stigende produktivitet og effektivitet langsigtede, eller de kan blive dine projekter værste mareridt. Oppumpning dit budget og skaber alvorlige kaos på din core forretningsprocesser.

Den rigtige Microsoft Certified Partner vil vise sig uvurderlig, som din nye ERP løsning gennemføres, men at have din løsning indstillet korrekt i første omgang er kun halvdelen af kampen. Din valgte konsulentfirma for gennemførelsen bør gøre meget mere for at integrere og optimere din løsning. De bør være ansvarlig for uddannelse dit hold og at yde løbende service og støtte på lang sigt. Hvor godt din Partner funktioner vil påvirke din virksomhed hvert minut af hver dagen efter din nye regnskabs softwareløsning er blevet sat på plads.

Som en leder i organisationen er du ansvarlig for dine systemer, dit budget og brugervenlighed til et nyt regnskabssystem, hvilket resulterer i en sømløs og vellykket gennemførelse. Ved at vælge rigtige Microsoft Certified Partner, garantere du:

• Din virksomhed modtager ydelser fra ekspert analyse og høringen vedrørende en ny ERP-løsning

• Implementeringen er lykkedes og udført af et team af specialiserede, krydret fagfolk

• Funktionerne i Microsoft Dynamics GP er skræddersyet til dine unikke forretningsbehov.

• Din målrettede gå Live dato er mødt uden kostbar nedetid eller forsinkelser

• Din implementering budget forbliver intakt, og du er ikke betalt for dele af en løsning, eller tjenester, ikke behøver du meget

• Din forskelligartede systemer er lykkedes, integreret eller strømlinet i overensstemmelse hermed

• Dine vigtige forretningsdata forbliver sikker

• Hvert medlem af dit team er grundigt uddannet under og efter gennemførelsen

• En igangværende forholdet med en pålidelig supportteam er etableret og opretholdt langsigtede

Når gennemføres korrekt, er Microsoft Dynamics GP premier regnskabs softwareløsning for virksomheder af alle størrelser, på tværs af alle brancher. En top kvalitet certificeret Partner kan sikre Microsoft Dynamics GP integrerer alle aspekter af din virksomhed, fra menneskelige ressourcer til lagerstyring. Næsten alle finansielle aspekter af dine aktiviteter kan styres af Microsoft Dynamics GP til gavn for din virksomhed, og en kvalitet Microsoft Certified Partner kan hjælpe dig med at udvikle og opfylde dine mål.

Integritet partnere er det ideelle valg for implementering af Microsoft Dynamics GP (tidligere kendt som Great Plains) i NY, NJ og Tri-State områder. Siden virksomhedens grundlæggelse i 2002 lykkedes integritet partnere over 200 vellykket Microsoft ERP implementeringer. De besidder den viden og erfaring, der vil gøre din virksomhed til overgangen til Microsoft Dynamics GP, nemt og effektivt. De er eksperter i at skræddersy Microsoft Dynamics GP kapaciteter til unikke forretningsbehov.

Integritet partnere team består kun af højtuddannede, grundigt uddannet, erfarne fagfolk. Andre partnere kan hævder at tilbyde et tilsvarende niveau af service, men Master certificeret konsulenter integritet partnere har på personale sikre verden klasse kvalitet. Derudover integritet partnere løbende bestræber sig på at sætte nye standarder for kundeservice. Når du kontakter integritet partnere for støtte, du automatisk adgang til en af de højeste rangerende medlemmer af selskabet, fra ejeren til en konsulent med ikke mindre end 9 års erfaring i branchen.

Skriv et svar