Køber pas på: Vælg en Business Coach omhyggeligt for at få de ønskede resultater

Overvej dette scenario. En kollega foreslår, du får en business coach. Via internettet finder du en tæt-by. Kvinden siger, hun ville elske at hjælpe. Hun afgifter $300 om måneden til to 30-minutters opkald. Det virker som et godt tilbud, så du ivrigt underskrive på den stiplede linje.

Næste, du sendt til en hjemmeside til at lære dit Enneagram type. Denne personlighed quiz synes ikke at oprette forbindelse med markedsføring af din virksomhed. Du kalder coachen. Hun siger at du rang “to” og at du forsøger at behage alle. Hun siger, at du skal tage bedre pleje af dig selv. Hun siger, du skal tage natur vandreture, yoga-lektioner og lange skumbad.

Du har endnu at få real business coaching. Desværre er dette scenario udspiller sig ofte, normalt som følge af en mangel på forståelse om, hvordan at vælge den bedste træner for din virksomhed.

I de sidste mange år, er coaching blevet et af de mest effektive måder at dyrke de faglige og personlige færdigheder af teams og enkeltpersoner. Coaching har dokumenterede resultater. Hurtig selskab magazine rapporter at op til 40% af Fortune 500 virksomheder leje trænere til at forbedre deres forretning. Der er en gennemprøvet, væsentlige investeringsafkast. En 2001 undersøgelse af Manchester anmeldelse sagde, at produktionen af ledere involveret i coaching programmer i gennemsnit næsten 5,7 gange højere end den oprindelige investering.

Men du skal gøre dit hjemmearbejde før du vælger en coach. Coaching til at arbejde, er det afgørende at have en grundlæggende forståelse af et coaching forhold.

Hvad coaching?

Coaching er en samtale, en dialog mellem en coach og en podopiecznego. Gennem coaching, vil du lære hvordan du:

Kommunikere bedre;

Balance prioriteter;

Lave effektive præsentationer;

Bedre forstå styrker;

Identificere nye kompetencer behov.

Der findes flere typer af coaching til at vælge imellem:

Life coaching – fokuserer på inspirerende liv omdanne erfaringer. Disse omfatter: at skabe personlige glæde og frihed, udvikle en bedre fornemmelse af selv, bygge stærkere romantiske relationer eller lære at give slip af gamle frygt og tvivl.

Business coaching – fokuserer på spørgsmål af drive en virksomhed. Det spænder fra individuelle og executive team coaching til coaching ejere af små til mellemstore virksomheder. Trænerne hjælpe ledere, medarbejdere og virksomheder udvikle, fremme og vokse.

Executive coaching – bygger stærkt samarbejdsorienteret, individualiseret relationer. Formålet er at bringe varig adfærdsændring og omdanne kvaliteten af den udøvende magt liv.

Vælge den bedste form for coaching for dig. Derefter finde coach med erfaring, uddannelse og færdigheder for at støtte andre, der du leder efter. Men pas på: der er nogle mennesker uden formel uddannelse eller baggrund, der kalder sig trænere.

HVORDAN MAN VÆLGER DEN RIGTIGE TRÆNER FOR DIG

Coaching industrien tiltrækker rådgivere, terapeuter og mennesker med gode intentioner, der ønsker at hjælpe. Men fordi der er i øjeblikket ingen repræsentantskab eller sæt, potentielle coaching klienten bør vælge en coach klogt.

Evaluere deres legitimationsoplysninger

En business coach bør har nogle formelle uddannelse, og har nogle forståelse af organisatoriske dynamikker herunder hvordan man navigerer virksomhedskultur.

Andre spørgsmål: er coach del af enhver organisationer? Offentliggør træneren bøger eller artikler? Træneren kan tilbyde produkter og tjenester som supplement til coaching?

Men ikke tage grader og certificeringer for pålydende. De fortæller dig noget om kvaliteten af coachingen.

Vurdere, hvordan de arbejder med klienter

Mange organisatoriske konsulenter direkte du mod svar uden at involvere dig i løsningen. Der ikke coaching. En dygtig træner vil engagere dig i dialog, give dig et nyt syn på et problem, og i sidste ende lade dig med at beslutte, hvad der er bedst.

Coachens rolle er at yde støtte for at forbedre færdigheder, ressourcer og kreativitet, du allerede har. Trænere er uddannet til at lytte, observere og tilpasse deres tilgang til dine behov. Trænere vil fremkalde løsninger fra deres klienter; men en kvalificeret coach ved også, Hvornår skal hoppe i og give retning, når du får af sporet.

Sørg for, at de har været i dine sko

Kontroller din coach har erfaring i dit område og taler dit sprog.

Mange terapeuter hoppe på coaching vognen. Mens terapeuter kan have færdigheder og viden om, at hjælpe dem arbejde på personlig transformation, er de ikke nødvendigvis bedst til at hjælpe dig med at tilpasse din ledelsesstil eller forbedre arbejdsindsats.

Andre måder at lære om en coach:

Læs deres bio, og spørge om deres baggrund.

Spørg dem, hvis de har arbejdet gennem de spørgsmål du har.

Besøg deres hjemmeside og se hvordan de markedsføre sig selv.

Kigge efter udtalelser og få reelle henvisninger

De fleste trænere vil sende en kunde liste eller udtalelser på deres hjemmeside så du kan se, hvad deres kunder tror. Pas på anonyme udtalelser.

Bede om navne og numre af klienter til at kontakte, hvis du vil validere coach’s arbejde. Kalde dem. Stille konkrete spørgsmål som:

Hvad var det at blive coachet af denne person?

De hjælpe dig med at opnå dine mål?

Vil du leje denne træner igen?

Sørg for at du passer med din træner

Håber dine instinkter, når der træffes beslutning om, hvorvidt træneren virkelig forstår hvem du er og hvad du har brug for. Kan du:

En coach, som er direkte og vil fungere som en konstant “hurtig spark i bag.”

En coach, som giver råd og fortæller om deres erfaringer.

En coach, der lytter som du trækker svar fra inde i dig selv.

I sidste ende, vil du træner med hvem du har stor rapport, hvem du ville stole med visse detaljer af dit liv såvel som dine observationer, der ikke vil dømme dig.

Skriv et svar