Investerer som en Sport?

Jeg sagde i sidste uge at penge ikke generelt købe lykke, men manglen på det kan købe absolut elendighed. Dette, ved den måde, er ikke blot min personlige observation. Det er konklusionen på nogle af de mest respekterede forskere, lykke (ja, der er sådan en ting–læse min bog.)
Problemet er, at vi skal være opmærksomme på penge mere når vi mangler det end når vi har det. Dette synes ikke rimeligt, men Herren virker veje er uransagelige. De fleste mennesker er investeret i aktiemarkedet, enten direkte eller via investeringsforeninger, pensionsordninger eller nogle andre køretøjer. Så er det svært ikke at være en del af den panik Crowd. Men i alle mine økonomiske visdom, har jeg to gyldne regler for at kunne tilbyde. Disse kan ikke gøre dig rig, men de vil holde dig glad.
Nummer et: Placere dine investeringer i de sikreste biler muligt (gør som jeg siger, ikke som jeg gør!) og glemme alt om dem. Når den næste recession slutter, oversigt og kan se at du stadig har investeringer. De fleste af os får ikke en haste ud af ser vores investeringer styrte eller yo-yo op og ned. De fleste mennesker er lykkeligere, når de glemmer de har endda investeringer.
Nummer to: Hvis du er en af mennesker med en terminal tilfælde af kløende Trading Finger, så du sikkert ville ikke være glad ignorerer dine investeringer. Læg til side, hvad du har brug for på lang sigt, såsom pensionering, hvis dit hjerte varer der længe. Ikke spille med penge. Ikke røre ved den. Handler kun med “ekstra” penge. Resten af jer er spørger, “Hvad er det?”, men kløende Trading fingre ved hvad jeg taler om. De Se aktiehandel som en sport.
I virkeligheden, er aktiehandel en sport. Meget mere end jagt sige. Tænk over det. I en sport pladsen to ens modstandere ud mod hinanden. “Lad den bedste sig én sejr.” Hver står over for samme udfordringer. Hver er bevæbnet med de samme våben. Hver har en lige chance for at føle spændingen ved sejr og smerten af nederlag (medmindre selvfølgelig du tilfældigvis være Tampa Bay Devil Rays).
Forestil dig play-by-play hvis jagt virkelig var en sport: “mand lukker. Han kommer bagfra og afrunding til sydsiden. Han stiller sin riffel. Hjorte synes ikke engang at lægge mærke til. Åh, kan ikke jeg se. Dette vil være en massakre. Vent! Rådyr har bare bucked og snoet. Han spinder rundt om et træ, og–kig! Rådyr har en riffel også. Han sigter. Han skyder! Han dræber! Mand er nede. Hvad en forstyrret, mine damer og herrer.”
I det virkelige liv vinde Deer ikke meget ofte. Faktisk, anslår jeg, at mennesket er omkring 4,3 gazillion gange mere tilbøjelige til at blive besejret af sin egen holdkammerat end af oppositionen. Vi kalder dette “friendly fire”.
Kontrast dette til kløende Trading Finger, der står en lige chance for slående guld eller for at flytte ind i en papkasse på gadehjørnet. Aktiemarkedet er virkelig sport, for dem, der vælger at behandle det på den måde. Hvilket er hvorfor det er så vigtigt at sætte til side – i sikker, sikre investeringer–de penge, du føler du behov for din fremtid. På den måde når kløende Trading fingre gå på Pension, kan de flytte ud af den papkasse.
For resten af os er vi gladere, at få vores sport at se monstertrucks knuse WWF aktører. Oops! Der går jeg igen, blande min sport og mit metaforer, for ikke at nævne ignorerer flere føderale sikkerhedsstandarder. Kan dine investeringer være sikrere end min WWF venner, og kan du sove godt om natten.

Skriv et svar